LinkedIn

Het veranderende energiesysteem

Steeds vaker ervaren we negatieve elektriciteitsprijzen als gevolg van een overvloed aan duurzame energie op het net.

Op- en ontladen op willekeurige momenten resulteert in financiële verliezen of gemiste winsten.

Indien u zonnepanelen heeft, betaalt u wanneer ze energie produceren, maar ontvangt u geld wanneer u stroom afneemt van het netwerk!

Benut uw flexibiliteit

Onze hardware biedt de mogelijkheid om diverse apparaten te voorzien van flexibiliteit. Hierdoor kunnen we deze apparaten op de juiste momenten aansturen voor het op- en ontladen, wat een efficiënt energiebeheer mogelijk maakt.

Verander kosten in winsten

Dankzij onze technologie kunnen we bijvoorbeeld het opladen van auto’s uitstellen tot het moment dat de elektriciteitsprijzen negatief zijn.

Het opladen van een auto kan al snel 40EUR opleveren

Hierdoor kunt u aan het eind van de dag nog steeds genieten van een volledig opgeladen auto, en bovendien krijgt u in dat geval zelfs geld terug! Een win-winsituatie voor uw portemonnee en het milieu.

Een EMS met meerdere taken

Ons EMS houdt niet alleen de realtime-markt in de gaten, maar bewaakt ook voortdurend de netaansluiting. Op deze manier voorkomen we effectief dat uw netcapaciteit wordt overschreden.

De virtuele-powerplant

Wij transformeren uw locatie tot een micro-virtuele powerplant, waardoor u toegang krijgt tot een breder scala aan markten dan alleen de EPEX-uurmarkt. Door het diversifiëren van uw inkomstenbronnen, bent u verzekerd van optimale inkomsten. Dit stelt u in staat om te profiteren van verschillende marktkansen en een stabiele en lucratieve energieproductie te realiseren.

Wij treden op als uw energiemanager en verdelen de extra winst die we generen met elkaar. Op die manier hebben we als gezamenlijk doel om uw situatie optimaal te benutten!

Onze optimalisatie algoritmes maken voor u specifiek een optimalisatie. Zo zorgen we dat elke keuze die het systeem maakt in het belang van u is!

Netcapaciteit wordt steeds meer schaars, er overheen gaan kan financiële gevolgen hebben. Hierom wordt ons systeem standaard uitgerust om de grenzen van de netcapaciteit te waarborgen.

Volg ons:

We want to hear from you!

Bel Ons: +31 852 006 918

Images designed by freepik.com