LinkedIn

Verdien geld met batterij opslag

Met een batterij opslag systeem kun je geld verdienen door te profiteren van fluctuerende energieprijzen. Door je opgeslagen energie te verkopen wanneer de prijzen hoog zijn en in te kopen of zonne-energie op te slaan bij lage/negatieve prijzen.

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over het optimaliseren van je energie-opslagsysteem en deelname aan de energiemarkten. Onze geautomatiseerde software doet dit namelijk voor jou. Zo kan je zonder stress en gedoe geld verdienen met jouw opslagsysteem. Wij zorgen voor de beste deals op de energiemarkt en zorgen dat jouw systeem optimaal wordt benut. Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden en ons de rest laten regelen. Zo kan jij zorgeloos genieten van een extra inkomen uit jouw energie-opslagsysteem.

Afbeelding van een batterijopslag systeem bij een zonnepark. Het opslagsysteem zorgt voor een efficiƫnt gebruik van de opgewekte energie en minimaliseert het gebruik van fossiele brandstoffen.

Aansluitbeperking

Wij optimaliseren de batterij bij een te kleine aansluiting. Zo kunt u uw bedrijf laten groeien zonder te hoeven wachten op een grotere nestaansluiting.

Batterij bij een zonnepark

Verhoog het rendement op uw zonnepark door automatisch te handelen middels onze batterijaansturing

Energierekening verlagen

Laat een (thuis)batterij u helpen bij het verlagen van uw energierekening, door op de goedkope momenten automatisch energie in te slaan.

Dynamische tarieven (EPEX-uurprijzen)

Op de day-ahead markt (dynamische tarieven) optimaliseren we uw batterij om de winst te maximaliseren. Door onze geautomatiseerde software kan je zonder zorgen deelnemen aan deze markt. Uw batterij laten aansturen kan al vanaf 6.5 euro per maand!

Dynamische tarieven

Door gebruik te maken van dynamische energiecontracten kunnen de prijzen per uur variƫren. Op deze manier kun je direct stroom inkopen op de groothandelsmarkt.

Met en zonder zonnepanelen

Zelfs zonder zonnepanelen kun we je batterijen aansturen en er geld mee besparen. Je kunt namelijk handelen in stroom van het net.

Combineer met andere apparaten

Combineer de batterij met de optimalisatie van andere apparaten om uw energierekening verder te verlagen.

Voor elke batterij

Wij kunnen elk type en merk batterij aansturen!

Voor en achter de meter

We kunnen de batterij aansturen op een net aansluiting met en zonder andere verbruikers

Volledig gautomatiseerd

Wij regelen het hele process van energie inkoop tot het inspelen op de onbalans

Volledige markttoegang (Alleen grootverbruik)

Bij ons heb je volledige toegang tot zowel de day-ahead als de onbalans markt. Ons systeem optimaliseert jouw batterij en laat deze geautomatiseerd deelnemen aan verschillende energiemarkten, waardoor je het maximale uit je opslagsysteem haalt.

Volg ons:

We want to hear from you!

Bel Ons: +31 852 006 918