LinkedIn

Flex Basic

Met ons Flex Basic abonnement bent u verzekerd van een slimme en duurzame energieoplossing die past bij uw levensstijl en energiebehoeften. Het abonnement werkt als volgt:

U sluit een dynamisch tarief af bij een energieleverancier, wat betekent dat u profiteert van uurtarieven die variëren afhankelijk van de vraag en het aanbod op de energiemarkt. Wij zorgen ervoor dat uw assets, zoals zonnepanelen, e-boilers en batterijen, worden aangestuurd op basis van deze uurtarieven.

Dankzij ons slimme systeem voorkomt u dat u moet betalen bij negatieve prijzen op de energiemarkt. Dit wordt gedaan door automatisch zonnepanelen uit te zetten wanneer de energieprijzen negatief zijn, waardoor de opbrengst wordt gemaximaliseerd. Daarnaast laden we bij lage energieprijzen automatisch uw e-boiler of batterij op, zodat u later weer kunt profiteren van deze opgeslagen energie.

Met ons Flex Basic abonnement kunt u dus niet alleen bijdragen aan een duurzamere toekomst, maar ook besparen op uw energierekening.

  • Flex basic
  • 6,50 Maandelijks
    • Optimalizatie op basis van de uurprijzen.
    • Toegang tot de BBT apps
    • Additioneel apparaat voor €1,50 per maand extra
Volg ons:

We want to hear from you!

Bel Ons: +31 852 006 918