LinkedIn

Heeft een thuisbatterij zin?

Met trots willen wij mededelen dat sinds de publicatie van onze eerste resultaten, het succes van ons markt gedreven energiemanagementsysteem (EMS) blijft groeien. Gedurende deze periode hebben we een consistente groei gezien in de prestaties van ons systeem, wat heeft geleid tot nog meer voordelen voor eindgebruikers en het milieu.

Ons markt gedreven energiemanagementsysteem (EMS) heeft zijn potentieel inmiddels een jaar in de praktijk bewezen. Op deze locatie hebben wij bij een huishouden met een afname van 4500 kWh per jaar en 6 kWp geïnstalleerd vermogen aan zonnepanelen een thuisbatterij van 18 kWh geïnstalleerd. Hier hebben we in het afgelopen jaar ongelooflijke successen behaald.

Tot €261 per maand verdienen met onbalansmarkt aansturing op thuisbatterij

Een van de meest opvallende prestaties van ons EMS is het feit dat de eindgebruiker van gemiddeld €150 per maand naar €200 per maand (exclusief btw) is gaan verdienen dankzij de aansturing op de onbalansmarkt. Dit is een stijging van maar liefst 33%. Deze winst is het resultaat van verschillende slimme strategieën die we hebben geïmplementeerd.

Resultaten van het afgelopen jaar:

  1. Financiele opbrengt: we zien een stijgende lijn in de gemiddelde maandelijkse opbrengst voor eindgebruikers van de thuisbatterij. Zo zie je dat de verdiensten in juli voor het eerst boven de €200,- zijn gekomen. Deze groei is te danken aan voortdurende optimalisatie en verbeteringen in ons EMS.
  2. Succesvolle uitbreiding naar Grootverbruikers: Ons EMS is in het afgelopen jaar met succes geïmplementeerd bij diverse grootverbruikers. De resultaten tonen aan dat ons systeem niet alleen geschikt is voor huishoudens, maar ook aanzienlijke voordelen biedt voor grootverbruikers met zonnepanelen, batterijen, e-boilers en laadpalen.
  3. Kortere terugverdientijd batterij: De terugverdientijd voor de thuisbatterij is korter geworden door de verhogen van de maandelijkse opbrengsten en omdat consumenten hun 21% btw kunnen terugvorderen. Hierdoor helpt u mee met het balanceren van het net en verdient u tegelijkertijd geld.

Als u geïnteresseerd bent in het ontdekken van de mogelijkheden van ons markt gedreven energiemanagementsysteem of als u wilt bijdragen aan onze missie voor een duurzamere toekomst, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Samen kunnen we blijven bouwen aan een betere wereld door middel van efficiënt energiebeheer en innovatie!

Kijk voor meer informatie op Hoe werkt het?

Post a comment

three + twenty =